Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z

Zel1

22. 3. 2009 21:57
Z dnešních Otázek V. Moravce:

Jak Kateřinu Jau Jau zrovna moc nemusím, tak dnes opravdu mluvila v debatě skvěle. Myslím tím hlavně výtky na adresu socdem a hlavně na přítomného Bohuslava Sobotky. Jaques vmetla do tváře Sobotkovi, že mají lví podíl na současném zadlužení naší země. Řekla ať se neohání čísly s ekonomických rozborů, protože tomu stejně většina lidí nerozumí, ale každý člověk ví, že když se v době prosperity hodně vydělává, tak je potřeba šetřit do rozpočtu a ne rekordně rozhazovat, jak to dělala ČSSD když vládla.

Sobotka jenom nesouhlasně kroutil hlavou a nadále si vedl svou. Že se ten da..bák aspoň nestydí - vyčítat vládě bilion dluhů když jeho rodná strana v době největší prosperity sama "zatnula sekyru"  kolem 700 miliard a on osobně - coby "strážce státní kasy" má hlavní podíl zodpovědnosti na více než 300 miliardách deficitu !!!

Souhlasím s vogele: ten ša.ek už měl dávno sedět i se svými soukmenovci zodpovědnými za ekonomickou politiku svých osmi let slávy

0 0
možnosti
D

dutina

22. 3. 2009 23:44
Re: Z dnešních Otázek V. Moravce:

A to ještě ten hňup tvrdil, že vláda loni udělala deficit 100 miliard, prostě vědomě lže v televizi aby co nejvíce lidí obelhal, protože vlada loni udělala sekyru jen 19 miliard. A ten rozpočet za rok 2007 byl ještě z dilny pravě Sobotky, a už se nedal předělat. A taky tvrdí jak to ted chce vláda udělat tak velkou sekyru  letos  . Že sockomouši a hlavně on by to tady udělal za trojnasobek , to bychom ještě koukali.

0 0
možnosti
MP

vogele

22. 3. 2009 19:31
kerma

jenom s jednou věcí nelze souhlasit a to s touto větou"  náš sociální systém je na hranici finanční

únosnosti a bezbřehé zvyšování sociálních dávek by pouze neúměrně zvyšovalo

zatížení státu – tedy každého jednotlivého" není na hranici ale za hranicí několika biliónů korun v časovém horizontu 3-7 let,za letošní rok zaplatíme úroky za statní dluh 65 miliard Kč t.j.  asi růst HDP 2% ročně,kolik budeme platit úroků když státní rozpočet se pohybuje 120 -150 miliard v mínusu každý rok za dobu 10 let?  máme obrovské štěstí že nemáme u vlády Čssd, jinak by zadlužení  rostlo úplně v jiných číslech nedovolme aby jakákoli vláda pracovala s deficitem státního rozpočtu ,zaveďme princip vyrovnaného rozpočtu, když ho kterákoliv vláda poruší okamžitě demisi a trestně stíhat ekonomického ministra

0 0
možnosti
D

dutina

22. 3. 2009 23:47
Re: kerma

Na tohle byla možnost v době růstu, ted jak je recese tak nevím jak by to šlo udělat aby nebylo moc nezaměstananých.

0 0
možnosti
L

louka.stan

22. 3. 2009 18:07
karma

R^

0 0
možnosti
K

kaktusak

22. 3. 2009 18:05
Bez sociálního státu

se v době krize mohou dostat k moci nějací novodobí nacisté a to by bylo dost nevýhodné.

Opravdu je dost těch, kteří žijí z práce ostatních, ale ti se nejčastěji válejí na svých jachtách v Karibiku.

0 0
možnosti
D

dutina

22. 3. 2009 18:13
Re: Bez sociálního státu

Kuš komunisto , fuj , fuj

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1299x
Obyčejný člověk s obyčejnými starostmi. Spolupracovník Liberálové CZ. Drzoun, huba tisíckrát nevymáchaná, jazyk prořžíznutý skalpelem. Ale to už jsem já..

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy